Nuri Şahin'den altın gol!

Nuri ve Hamit'in 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada Real Madrid, İspanya Kral Kupası 4. turu rövanş maçında Ponferradina'yı 5-1'lik skorla geçti. Takımının ikinci golüne imza atan ve 5. golün de hazırlayıcısı olan Nuri Şahin, maçın yıldızları arasınday

Nuri Şahin'den altın gol!

Nuri ve Hamit'in 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada Real Madrid, İspanya Kral Kupası 4. turu rövanş maçında Ponferradina'yı 5-1'lik skorla geçti. Takımının ikinci golüne imza atan ve 5. golün de hazırlayıcısı olan Nuri Şahin, maçın yıldızları arasındaydı.

İspanya Kral Kupası 4. turunda Real Madrid, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği 3. lig takımı Ponferradina'yı Santiago Bernabeu'da konuk etti.

Milli futbolcular Hamit Altıntop ve Nuri Şahin karşılaşmada 90 dakika forma giyerken, Nuri Real Madrid'in ikinci golüne imza attı. Real Madrid, zayıf rakibini kendi evinde de 5-1'lik skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Maça rahat bir oyunla başlayan Real Madrid, karşılaşma boyunca oyuna hükmeden taraf oldu. 24. dakikada Nuri'nin ara pasında Callejon topu ağlara gönderirken, yan hakem tartışmalı bir bayrakla bu golü iptal etti. Ancak sadece bir dakika sonra Nuri'nin pasında topla buluşan Mesut, Callejon'u kaleci ile karşı karşıya bıraktı ve genç golcü takımını öne geçirdi.

NURİ'DEN İLK GOL!

Golden sonra daha da rahat bir oyun ortaya koyan eflatun beyazlılar, ikinci golü ise 45. dakikada kazanılan kornerde buldu. Mesut Özil'in kullandığı köşe vuruşunda, arka direkte topa iyi yükselen Nuri, Real Madrid kariyerindeki ilk gole imza attı ve farkı ikiye çıkardı.

Ev sahibi ekip ikinci yarının hemen başında ise üçüncü golü bulmayı başardı. Nuri ve Hamit'in de topun başına geldiği frikikte Granero'nun şutunu kaleci çıkartsa da, genç Fransız savunmacı Varane topu tamamladı ve skoru 3-0'a getirdi. Ponferradina ise 54. dakikada kontra atakta Acoran'ın güzel vuruşu ile farkı yeniden ikiye indirdi.

Durmak bilmeyen Real Madrid, 79. dakikada Benzema'nın yerine oyuna dahil olan Joselu'nun topla ilk buluşmasında attığı gol ile skoru 4-1'e getirdi. Maçta son sözü ise Nuri'nin uzun mesafeli ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Callejon söyledi ve karşılaşma 5-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor