Nuri Şahin rakibinin çenesini kırdı!

 Milli futbolcumuz Nuri Şahin , 71. dakikada Fabio Coentrao'nun yerine oyuna dahil olurken; henüz ilk topla buluşmasında rakibiyle talihsiz bir çarpışma yaşadı. Dylan McGeough ile girdiği hava topu mücadelesinde Nuri Şahin'in omzu rakibinin çenesine çarpt

Nuri Şahin rakibinin çenesini kırdı!

 

Milli futbolcumuz Nuri Şahin , 71. dakikada Fabio Coentrao'nun yerine oyuna dahil olurken; henüz ilk topla buluşmasında rakibiyle talihsiz bir çarpışma yaşadı.

 

Dylan McGeough ile girdiği hava topu mücadelesinde Nuri Şahin'in omzu rakibinin çenesine çarptı. McGeough bu darbe sonrasında yere yığılırken; sağlık görevlileri oyuncuya müdahale etti.

 

Havada bilincini kaybeden orta saha oyuncusu, yerde hareketsiz olarak yatmaya başladı. Bu manzara sonrasında sağlık görevlileri oyuncunun boğazını açarak nefes almasını sağladı ve ardından kendine gelmesi için çaba sarfetti.

 

Birkaç dakika sonra Dylan McGeough'un bilinci yerine gelirken, boyunluk takılarak sedyeye alınan Dylan McGeough hastaneye götürüldü. İskoç futbolcunun çenesinin kırıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler