Nuri Şahin paylaşılamıyor

  Yaşadığı sakatlıklardan ötürü bir türlü beklenen performansı sergileyemeyerek gözden düşen 24 yaşındaki yıldıza İnter ve Milan’dan sonra şimdi de Manchester United ve Tottenham talip oldu.Kırmızı Şeytanlar’ın Sao Paulo’dan Lucas Moura’nın bonservisi pah

Nuri Şahin paylaşılamıyor

 

 

Yaşadığı sakatlıklardan ötürü bir türlü beklenen performansı sergileyemeyerek gözden düşen 24 yaşındaki yıldıza İnter ve Milan’dan sonra şimdi de Manchester United ve Tottenham talip oldu.

Kırmızı Şeytanlar’ın Sao Paulo’dan Lucas Moura’nın bonservisi pahalı gelince Nuri’ye yöneldiği ve deneyimli çalıştırıcı Alex Ferguson’un da genç oyuncuyu çok istediği öğrenildi.

Öte yandan Tottenham’ın da Nuri Şahin’in peşinde olduğu ifade edildi. Yıldız futbolcuları Luka Modric’i Real Madrid’e kaptırmak üzere olan Tottenham yönetiminin bu transfer için bonservis bedelinin yanında Nuri Şahin’i de istediği ve Hırvat yıldızdan doğacak boşluğu Milli futbolcu ile doldurmayı planladığı iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor