'NTV'de hırsız var'

 Aziz Yıldırım NTV Spor'daki canlı yayın öncesi protesto ile karşılaştı.NTV Spor'da Fuat Akdağ, Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, beklenmedik bir protestoyla karşılaştı.NTV BİNASINDA TOPLANDILAR3 Tem

'NTV'de hırsız var'

 

Aziz Yıldırım NTV Spor'daki canlı yayın öncesi protesto ile karşılaştı.

NTV Spor'da Fuat Akdağ, Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, beklenmedik bir protestoyla karşılaştı.

NTV BİNASINDA TOPLANDILAR

3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike ve teşvik süresinde yaşananlardan, Fenerbahçe ile ilgili birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, NTV Spor'da yayınlanan programa konuk oldu. Bir grup Trabzonspor taraftarı da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etmek amacıyla NTV binasının önünde toplandı.

Yaklaşık 100 kişilik bir grup Trabzonspor taraftarı bina önüne gelerek Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler