Nouma itiraf etti

 Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde Fenerbahçe ile oynanan maçta yaptığı bir hareketten dolayı siyah-beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi feshedilen Nouma, dönemin başkanı Serdar Bilgili ve yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kendisi için bir talepte

Nouma itiraf etti

 

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde Fenerbahçe ile oynanan maçta yaptığı bir hareketten dolayı siyah-beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi feshedilen Nouma, dönemin başkanı Serdar Bilgili ve yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kendisi için bir talepte bulunduğunu iddia etti.
 
O dönemde siyah-beyazlı kulüpte görev yapan bir yöneticinin kendisine yaşananları anlattığını dile getiren Nouma, "O zamanki bir yönetici yıllar sonra bana anlattı, maalesef Serdar Bilgili yönetimi TFF'den 7 ay ceza verilmesini istemiş. O yönetimden iki kişi bana bunu alenen söyledi. Ben bir yöneticinin bana anlattığını söyledim, kimseyi ortaya atmadım. Geçmiş bitmiş" dedi.
 
Pascal Nouma ayrıca "TFF bana 3 ay ceza verecekmiş. Sözleşmemde 7 ay ceza olursa para ödemeden tek taraflı iptal maddesi varmış. Bana bunu anlatılar. Her şeye rağmen kızgın değilim. O zaman öyle gerekmiş. Ben artık taraftarım, Beşiktaş taraftarı. Burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.
 
12121.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler