Nizamettin Çalışkan Orduspor'da

 Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini sö

Nizamettin Çalışkan Orduspor'da

 

Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.

Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi.

Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun tranzfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini söyleyerek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Çok iyi bir ekip bu yıl kuracağız" dedi.

Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı" diye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor