Nihat Yüksel'e Trabzonspor'dan Veto

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in ve ekibinin istifasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas ekip kurma çalışmalarına devam ediyor.Tolunay Kafkas'ın kaleci antröneri olarak belirlediği Nihat Yüksel'in oğlunun sosyal medyada Trabzonspor ve futbolcularına yap

Nihat Yüksel'e Trabzonspor'dan Veto

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in ve ekibinin istifasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas ekip kurma çalışmalarına devam ediyor.

Tolunay Kafkas'ın kaleci antröneri olarak belirlediği Nihat Yüksel'in oğlunun sosyal medyada Trabzonspor ve futbolcularına yaptığı küfürlerin gündeme gelmesinin ardından bu isimden vaz geçtiği, Yönetim kurulununda Nihat Yüksel'e onay vermediği haber61.net spor servisine ulaşan bilgiler arasında.

Bilindiği üzere bugün edinilen bilgilere göre Tolunay Kafkas'ın yardımcılıklarına Muzaffer Blazer, Gökhan Galyani ve Kaleci Antröneri olarakta Nihat Yüksel'i getireceği basına yansımıştı.

İşte Nihat Yüksel'in oğlu Eralp Yüksel'e ait olduğu iddia edilen sosyal paylaşım sitesindeki o açıklamalardan bazıları:

2.20130129002546.jpg

1.20130129002608.jpg

4.20130129002631.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor