Neymar oynamak istediği takımı açıkladı!..

Santos Kulübü’nün başkan yardımcısı Odilio Rodrigues, Brezilyalı genç oyuncuları Neymar’ın, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona’ya gitmek istediğini söyledi.Barcelona’nın resmi radyosuna konuşan Rodrigues, Brezilya Milli Takımı’nda da

Neymar oynamak istediği takımı açıkladı!..

Santos Kulübü’nün başkan yardımcısı Odilio Rodrigues, Brezilyalı genç oyuncuları Neymar’ın, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona’ya gitmek istediğini söyledi.

Barcelona’nın resmi radyosuna konuşan Rodrigues, Brezilya Milli Takımı’nda da oynayan 21 yaşındaki oyuncuyu Real Madrid ve Bayern Münih’in de aralarında bulunduğu başka takımların da takip ettiğini, buna rağmen Neymar’ın, "Sadece Barcelona’ya imza atarım" dediğini aktardı.

Rodrigues, Real Madrid’den henüz resmi bir teklif almadıklarını, buna karşın "Yakın gelecekte Real’in iyi bir teklifle Neymar’ı kendilerinden isteyeceğini" iddia etti.

Brezilyalı futbolcu, Santos formasıyla çıktığı 102 maçta 54 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler