Neymar o kulübün kapısından döndü

Barcelona’nın yeni transferi Neymar hakkında çok ilginç bir gerçek ortaya çıktı. AS gazetesinde yayınlanan haberde, Brezilyalı süper yıldız Neymar’ın Real Madrid’in kapısından döndüğü ortaya çıkarıldı.Habere göre, İspanyol devi Real Madrid 2006 yılında Ne

Neymar o kulübün kapısından döndü

Barcelona’nın yeni transferi Neymar hakkında çok ilginç bir gerçek ortaya çıktı. AS gazetesinde yayınlanan haberde, Brezilyalı süper yıldız Neymar’ın Real Madrid’in kapısından döndüğü ortaya çıkarıldı.

Habere göre, İspanyol devi Real Madrid 2006 yılında Neymar’ı İspanya’ya getirdi. O tarihte henüz 14 yaşında olan Neymar için Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Brezilyalı yıldızın babasıyla da bir görüşme gerçekleştirmiş. Olumlu geçen görüşmenin ardından Başkan Florentino Perez, genç futbolcunun 60 bin Euro karşılığında Real Madrid forması giymesine sıcak baksa da o dönem Real Madrid’in CEO’su olan Carlos Martinez de Albornoz’un transfere izin vermediği öne sürüldü.

875199_e43587076166d2e1aff41305be7858ed.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor