Neymar İngilizleri kızdıracak!

Neymar da Silva Junior, Brezilya Milli Takımı'nın, yenilenen Maracana Stadı'nın açılışında yarın İngilltere ile yapacağı maç öncesi İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Yeni stadın açılı

Neymar İngilizleri kızdıracak!
Neymar da Silva Junior, Brezilya Milli Takımı'nın, yenilenen Maracana Stadı'nın açılışında yarın İngilltere ile yapacağı maç öncesi İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
 
Yeni stadın açılışını galibiyetle yapmak istediklerini ifade eden Neymar, "Yarınki maçta en önemli şey, teknik direktörün gözüne girebilmek. Dünya Kupası'nın açılış maçında yalnızca 11 kişi oynayabilecek ve tüm takım arkadaşlarım, formayı hak ettiğini ispatlamak istiyor" diye konuştu.
 
32 kez terlettiği Brezilya Milli Takımı formasıyla 20 gole imza atan Neymar, Şubat ayında Wembley Stadı'nda yapılan hazırlık maçında 2-1 yenildikleri İngiliz futbolcuların, kulüplerinde büyük başarılar yakalamalarına rağmen milli takımda aynı çizgiyi yakalayamadığını ileri sürdü. Neymar, şöyle devam etti:
 
"İngiltere'nin 2014 Dünya Kupası'nda bizim için tehdit arz edeceğini düşünmüyorum. Kupayı, seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz ve bu yolda, İspanya ve Almanya'nın gerçek bir engel olacağını söyleyebilirim. İki takımın ardından Arjantin, Hollanda ve İtalya'yı da sayabilirim ama İngiltere için aynı fikirde değilim."
 
İspanyol ekibi Barcelona'nın, Brezilya kulübü Santos'tan 5 yıllığına transfer ettiği Neymar, başka İspanyol kulüpleri ve İngiltere'den de teklifler aldığını bildirerek, Barcelona'yı tercih etmesinin sebebini ise ''Ailem yalnızca kazanan değil, aynı zamanda istikrarlı bir takıma gitmem konusunda benimle konuştu. Her yıl teknik direktör değiştiren bir takımda oynamak istemedim" şeklinde açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor