'Neyle suçlandığımızı bilmiyoruz'

Beşiktaş Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu, TFF'nin kendilerini neyle suçladıklarını bilemedikleri belirtti. İşte

'Neyle suçlandığımızı bilmiyoruz'

Beşiktaş Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

 

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu, TFF'nin kendilerini neyle suçladıklarını bilemedikleri belirtti.

 

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ettiğiyle ilgili haberleri yakından, dikkatle ve serin kanlılıkla takip ediyoruz.

Bu aşamada TFF'nin kulübümüzü hangi delillere dayanarak neyle suçladığını bilmiyoruz. Resmi suçlamalar elimize ulaştığında bunlarla ilgili ayrıntılı açıklama yapılacak, Beşiktaş'ın hakları ve hukuku sonuna kadar savunulacaktır.

Saygılarımızla"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor