New York Bordo Mavi’ye Boyandı

  Bu sene 31.si düzenlenen Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından organize edilen Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali,Trabzonspor taraftarlarının gövde gösterisine dönüştü.“Bize Her Yer Trabzon” sloganlarıyla New York sokaklarını inleten Trabz

New York  Bordo Mavi’ye Boyandı

 

 Bu sene 31.si düzenlenen Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından organize edilen Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali,Trabzonspor taraftarlarının gövde gösterisine dönüştü.

taraftar.20120521131038.jpg

“Bize Her Yer Trabzon” sloganlarıyla New York sokaklarını inleten Trabzonspor taraftarları, TrabzonsporUSA Derneği’nin açtığı stantta satılan lisanslı ürünlerimize de büyük ilgi gösterdiler.TrabzonsporUSA Derneği’nin tören geçit aracından çalınan Karadeniz yöresine özgü müzikler eşliğinde Amerikalıların da katılımıyla oynanan horon, büyük beğeni topladı.

 

TrabzonsporUSA Derneği Başkanı Umut K. Uyar yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin bağımsızlık mücadelesini başlattığı yer olan Samsun’a çıkışının 93. yılında, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, basta Atamız olmak üzere, İstiklalSavaşı’mızın tüm şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. New York Türk Günü Yürüyüşü’nde, hem geçit arabamızda, hem de standımızda yanımızda olarak bizlere destek veren, Trabzonsporumuz’u en iyi şekilde temsil eden ve New York sokaklarını "Bize Her Yer Trabzon" sloganıyla inleten değerli taraftarlarımıza ve hemşerilerimize TrabzonsporUSA Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
taraftar1.jpg

 

 

taraftar6.jpg

 

taraftar7.jpg

 

taraftar4.jpg

 

 

taraftar3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor