Nevzat Şakar Haber61'e konuştu

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.   Süper Ligi 56 puanla 3. sırada tamamlayan Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Şakar, sezon başında ligde koydukları hedefe Şampiyonlar Ligi ve Avrupa maçlarında yoğun bir maç trafiği

Nevzat Şakar Haber61'e konuştu

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.  

 

Süper Ligi 56 puanla 3. sırada tamamlayan Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Şakar, sezon başında ligde koydukları hedefe Şampiyonlar Ligi ve Avrupa maçlarında yoğun bir maç trafiği yaşamaları nedeniyle hedeflenen puanın altında kaldıklarını söyledi.

 

Avrupa Kupaları ve Şampiyonlar Ligine katılmaları nedeniyle rakip takımlardan 11 maç fazla oynadıklarını belirten Şakar, “Buna rağmen iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Futbolcularımız bu yoğun maç trafiğinde kendilerinden beklenenin üzerinde bir performans gösterdiler.

 

Eğer bu kadar artı olarak maç yapmamış olsaydık ligi 65 veya 70 puanda tamamlayabilirdik. Buda bizim sıralamadaki yerimizi yukarılara taşıyacaktı. Ancak 56 puanda kalarak ligi 3. sırada tamamladık” dedi.

 

Devamı Sayfa 2'de

 

Süper Final maçlarına 3. Sırada başlayacaklarına da değinen Şakar, “İlk maçımızı deplasmanda ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maçta tüm yönetim olarak protokoldeki yerimizi alacağız. Ligde Fenerbahçe ile sahasında yaptığımız maçı kaybetmiştik. Süper Final maçında yeniden Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceğiz.

 

Bu kez çok farklı olacak. Bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak dünyanın dört bir yanında bulunan taraftarlarımıza büyük coşku yaşatacağız. Bunda da hiçbir şüphem yok” diye konuştu.

Transfer konularına da değinen Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Şakar, “Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer dedikoduları doğru değil. Zaten şuanda transfer konuşmak doğru değil.

 

Çünkü önümüzde 6 final maçımız var. Bu bir birinden zorlu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle de kazanacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler