Nevzat Şakar Güneş'i bitirdi

Trabzonspor’da yaptığı açıklamalar nedeniyle geleceği belirsiz hale gelen teknik direktör Şenol Güneş dün Asbaşkan Nevzat Şakar ve genel sekreter Hasan Yener ile ile bir araya geldi. 2 saate yakın süren toplantıda teknik direktör Şenol Güneş Asbaşkan Şaka

Nevzat Şakar Güneş'i bitirdi

Trabzonspor’da yaptığı açıklamalar nedeniyle geleceği belirsiz hale gelen teknik direktör Şenol Güneş dün Asbaşkan Nevzat Şakar ve genel sekreter Hasan Yener ile ile bir araya geldi.

 

2 saate yakın süren toplantıda teknik direktör Şenol Güneş Asbaşkan Şakar ve genel sekreter Hasan Yener'e  rahatsız olduğu konuları bildirdi.

 

Asbaşkan Şakar ve genel sekreter Yener teknik direktör Şenol Güneş’in çözülmesini istediği sorunlar konunda Güneş’e güvence verince sorun halledildi.

 

ŞENER’E DESTEK TOPLANTISI

Asbaşkan Nevzat Şakar ile teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılan toplantıdan devam kararı çıkarken bu toplantının ardından yönetim kurulu bir araya geldi.

Bordo mavili ekibin yönetim kurulu şike süresince yalnız bırakıldığını ifade eden Başkan Şener’e destek kararı çıktı.

 

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Çağlayan adliyesinde görülen duruşmanın ardından haber61'e yaptığı açıklamada şike süresince yalnız bırakılmasına isyan etmişti.

 

Bordo-Mavililer’in, yönetimi dün akşam saatlerinde yaptığı toplantıda başkan Şener’in açıklamalarına destek verirken transferde de atağa geçme kararı aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler