Nefesleri kesecekler

 33. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu 24 Şubat'ta koşulacak. Maratonda dereceye girecek atletlere toplam 15 bin dolarlık para ödülü, halk koşusu ve veteranlarda dereceye girenlere ise toplam 2 bin 525 TL para ödülü verilecek. Trabzon Belediyesi, Trabzon

Nefesleri kesecekler

 

33. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu 24 Şubat'ta koşulacak. Maratonda dereceye girecek atletlere toplam 15 bin dolarlık para ödülü, halk koşusu ve veteranlarda dereceye girenlere ise toplam 2 bin 525 TL para ödülü verilecek. Trabzon Belediyesi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen maratona, 15 ülkeden atlet davet edildiği belirtildi.
 
8 KM'LİK HALK KOŞUSU
Trabzon’un kurtuluş etkinliklerinden biri olan 21,1 kilometrelik yarı maratonun yanı sıra, 8 km'lik de halk koşusu yapılacak. Maratonda ayrıca bayanlar, erkekler kategorisinin yanında yaş gruplarında erkelerde 40 yaş üstü 5 kategoride, bayanlarda 30 yaş üstü ve 40 yaş üstü olmak üzere 2 kategoride mücadele edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor