Nedim Türkmen ve Cuper yarıştı

 Orduspor Kulübü tarafından Feshane'de açılan standı 4 günde 700 bin kişi gezdi. 26 yıl sonra Süper Lige çıkan Orduspor, tarihinde son yılların en büyük ilgisini çekti. Ordu Günlerinde, Feshane'de stant açan Orduspor'a yoğun ilgi gösterildi.4 günde 700 bi

Nedim Türkmen ve Cuper yarıştı

 

Orduspor Kulübü tarafından Feshane'de açılan standı 4 günde 700 bin kişi gezdi. 26 yıl sonra Süper Lige çıkan Orduspor, tarihinde son yılların en büyük ilgisini çekti. Ordu Günlerinde, Feshane'de stant açan Orduspor'a yoğun ilgi gösterildi.

4 günde 700 bin kişinin gezdiği standa lisanslı ürünler, sezon formaları, atkı, kaşkol, bileklik, bandana, sweatshirt, basketboll ürünleri, hatıra aksesuarlar, 45 yıllık tarihi fotoğraflar ve günlük giyim aksesuarlar oldukça yoğun ilgi gördü.

 

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, “İstanbul'da ki Orduspor severlerden büyük bir ilgi gördük. Standımızı sadece Ordulular değil, Orduspor'u seven 700 bin kişi gezmesi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Bu ilgiye layık olmak için bizde hedefimizi Avrupa olarak belirledik. Orduspor'un en iyi yerlerde olması için mücadele edeceğiz.”dedi.

 

Cuper ve Türkmen Yarıştı

Orduspor standında Orduspor'lu oyuncular olmak üzere, Kulüp Başkanı Doç.Dr. Nedim Türkmen ve Teknik Direktör Hector Cuper'in de fotoğrafları satışa çıkarıldı. Standı ziyaret edenler Cuper ve Türkmen'in fotoğraflarını satın aldı.

Bin'in üstünde satılan Nedim Türkmen fotoğraflarını, aynı rakamda satılan Cuper'in fotoğrafları takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor