Nedim Türkmen isyan etti

 Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşamaları gerekirken, 26 yıldır yaşanmayan sıkıntıların bazı şer odaklar tarafından kendilerine yaşatıldığını iddia etti. Bazı odaklar tarafından Orduspor'un üzerinde sist

Nedim Türkmen isyan etti

 

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşamaları gerekirken, 26 yıldır yaşanmayan sıkıntıların bazı şer odaklar tarafından kendilerine yaşatıldığını iddia etti.

Bazı odaklar tarafından Orduspor'un üzerinde sistemli olarak karalama kampanyası sürdürüldüğünü öne süren Türkmen, şunları kaydetti:

''Taraftarımız ile birlikte 26 yıllık özleme son vererek, Ordumuzun adını yeniden Süper Lig'e yazdırdık. Orduspor'un büyük taraftarı ile gecemizi gündüzümüze katarak, hiç bıkmadan çalışarak özlemi sona erdirdik. Ordu adına 26 yıl sonra yeni bir Süper Lig sayfası açılmasını birlik ve beraberliğimiz ile sağladık. 26 yıl sonra büyük emekler vererek Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşayacak iken ne yazık ki 26 yıl yaşanılmayan sıkıntıları sekiz ayda bazı şer odakları bize yaşatmaya çalıştı. Belli odaklar tarafından Orduspor'un futbolcularına, teknik ekibine ve şahsıma yönelik karalama kampanyaları gerçekleştirildi ve halen de devam ediliyor. Onlarda biliyor ki Orduspor'un çok iyi bir yönetim mekanizması, çok iyi bir teknik ekibi, çok kaliteli bir kadrosu var. Bu odaklar ne yazık ki her zaman doğruları söyleyen Orduspor'un Süper Lig'de olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları kitle iletişim araçlarını kullanıp, medyayı yanıltarak, yalanı gerçek gibi yazdırmayı başardılar.''

-''Kötülük yapmadan önce düşünsünler''

Türkmen, ligin bitimine 9 hafta kaldığını ve gelinen süreçte Orduspor'un taraftarından başka dostu olmadığının da görüldüğünü dile getirerek, ''Bugün yüreğimizi kat be kat daha fazla ortaya koymalıyız, koymalıyız ki Orduspor'un yüreğini görenler, kötülük yapmadan önce birkaç kez daha düşünsünler'' şeklinde ifade etti.

Bundan sonraki süreçte birbirlerine sahip çıkmaları gerektiğine işaret eden Türkmen, şöyle devam etti:

''Her birimiz Orduspor ailesinin birer ferdiyiz. Büyük emekler vererek geldiğimiz bugünün kıymetini bilerek, bundan sonraki süreçte birbirimize daha çok sahip çıkmalıyız. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki, birlik ve beraberliğimiz ile birbirimize sımsıkı bağlanırsak, her şeyi yenebiliriz. Camiamızın zor gününde desteğini sürdürmesi, birlik ve beraberliğini koruması, şüphesiz Ordusporumuzu hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli başarılara taşıyacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler