Nedim Türkmen iddialı konuştu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Bu takım, teknik direktör Hector Cuper ile beraber kimliğini ve kişiliğini bulmaya başladı'' dedi.Türkmen, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşılaşmasından kendileri için çok ön

Nedim Türkmen iddialı konuştu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Bu takım, teknik direktör Hector Cuper ile beraber kimliğini ve kişiliğini bulmaya başladı'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşılaşmasından kendileri için çok önemli olan 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımını desteklemek için kilometrelerce uzaktan Eskişehir'e giden Orduspor taraftarına teşekkür ettiğini ifade eden Türkmen, ''Orduspor taraftarına bana destek verdikleri için de teşekkür ediyorum. Eskişehirspor Kulübü başkanı ve yöneticileri iyi bir ev sahipliği yaptılar. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Saha zemini çok kötüydü. Futbol oynamaya elverişli değildi. Her iki takım açısından da sakatlık olmaması bizi sevindirdi. Eskişehirspor gibi önemli bir rakipten ve deplasmandan 3 puan almak çok önemli. Moral ve kendine güven adına bizim için çok iyi bir galibiyet oldu'' diye konuştu.

Çarşamba günü kendileri için çok önemli ve zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Türkmen, şunları kaydetti: ''Ankaragücü karşılaşmasında, 19 Eylül Stadı'nda bir koltuğun bile boş kalmaması gerekir. Bilet fiyatlarını da indirdik. Taraftarımızı, takımını desteklemek için Ankaragücü maçına bekliyoruz. Bu takım, teknik direktör Hector Cuper ile beraber kimliğini ve kişiliğini bulmaya başladı. Seri galibiyetlerimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Taraftarımızda her zaman yanımızda olmalı ve oluyor da. Geride 11 maç var. Lig bitmedi. Ulaşılması gereken hedefler var. Ordu'nun ve Orduspor'un çok önemli bir potansiyeli var. Biz bunu açığa çıkardık. Bu potansiyeli çok iyi kullanacağız. Türk futboluna Orduspor gerçeğini göstermeye çalışacağız.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor