Neden Trabzonspor'u seçti!

Bucaspor'daki sözleşmesini fesh ederek Trabzonspor ile anlaşan Ganalı Torric Jebrin, neden Türkiye'den ayrılmadığını ve bordo mavili takımı seçmesindeki nedeni açıkladı..Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'la anlaşan Bucaspor'un eski oyuncusu Gan

Neden Trabzonspor'u seçti!

Bucaspor'daki sözleşmesini fesh ederek Trabzonspor ile anlaşan Ganalı Torric Jebrin, neden Türkiye'den ayrılmadığını ve bordo mavili takımı seçmesindeki nedeni açıkladı..

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'la anlaşan Bucaspor'un eski oyuncusu Ganalı Torric Jebrin, ''Hem kulübüme katkı sağlayacağıma, hem de kişisel gelişimimi hızlandıracağıma inanıyorum'' dedi.

Geçen sezon devre arasında geldiği Bucaspor'la Süper Lig'de 8 maçta 2 gol kaydeden Jebrin, oynadığı futbolla dikkatleri çekti. Bucaspor'un Bank Asya 1. Lig'e düşmesinin ardından takımdan ayrılmayan Ganalı oyuncu, bu sezon da sarı-lacivertli formayla 11 maçta 1 gol attı. Sözleşmesini daha sonra tek taraflı fesheden Jebrin, Trabzonspor'la anlaşmaya vardı.

Torric Jebrin, yaptığı açıklamada, Bucaspor'dan ayrıldıktan sonra futbol kariyerine Trabzonspor'da devam etmeyi kararlaştırdığını, bordo-mavili ekip gibi kendisinin de hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. En doğru kararı verdiğine inandığını ifade eden Jebrin, transferini şu sözlerle değerlendirdi:

''Direkt forma giyerek hem kulübüme katkı sağlayacağıma hem de kişisel gelişimimi hızlandıracağıma inanıyorum. Yaşam koçluğumu yaparak gelişimime katkı sağlayan menajerim Onur Beziray ile aynı ülkede olmak ve uyum sağladığım bir ülkede kariyerimi sürdürmek, bendeki güven duygusunu artıracaktır. Türkiye'de kalmayı bu nedenle istedim ve en doğru kararı verdiğime inanıyorum.''

Jebrin, Bucaspor'dan ayrılmasında maddi beklentilerin etkili olmadığını da belirterek, şunları kaydetti:

''Trabzonspor'u seçmemde de para ön planda değil. İnsan, güven duygusunun kaybolmaya başladığı bir ortamda yaptığı işe motive olamaz. Bucaspor'da işte bu duygum kaybolmaya başlamış ve gelecek endişesi hissetmiştim. Biz futbolcular TFF'ye başvurarak maddi kayıplarımızı engelleyebiliyoruz. Ancak TFF, bizim gelecek endişemizi ve bozulan kariyer planlarımızı tamir edemiyor. Bu nedenle Bucaspor'daki günlerimi noktalayarak, güven duygusu içinde yaşamımı sürdürebileceğim bir kulübü tercih ettim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler