Neden Trabzonspor?

Trabzonspor’un 2.08'lik yeni transferi Kevinn Pinkney, Trabzon’a geldi. Yeni bir heyecana yelken açan 29 yaşındaki ABD’li oyuncu son olarak forma giydiği İtalya’nın Angelico Biella takımıyla çıktığı 11 maçta 20 sayı, 8 ribaund ortalamasıyla mücadele etmiş

Neden Trabzonspor?


Trabzonspor’un 2.08'lik yeni transferi Kevinn Pinkney, Trabzon’a geldi. Yeni bir heyecana yelken açan 29 yaşındaki ABD’li oyuncu son olarak forma giydiği İtalya’nın Angelico Biella takımıyla çıktığı 11 maçta 20 sayı, 8 ribaund ortalamasıyla mücadele etmişti.  Bu performansın ardından Trabzonspor'a transfer olan Kevinn Pinkney “Buraya büyük hedefleri gerçekleştirmek için geldim. Neler yapabileceğimi herkes görecek.” diyerek kendine olan güvenini gösterdi.

Trabzon’daki basketbol sevgisinin üst düzeyde olmasının buraya gelmesinde en önemli etkenlerden biri olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, “Geçen sezon Aliağa Petkim formasıyla geldiğim Trabzon’da taraftarların takımlarına gösterdiği müthiş destek beni büyülemişti. Belki de onun büyüsünde kalarak böyle bir karar verdim. Onlarla buluşacağım anı iple çekiyorum. Trabzonspor’un yeniden Beko Basketbol 1. Ligi’ne dönmesi için üzerime düşeni yapacağım” diye konuştu.

El Amin’i yakından tanıdığını vurgulayan Kevinn Pinkney, “Zeki ve kıvraklığıyla ünlü El Amin’le el ele vererek Trabzon’u play-off’larda ses getiren bir ekip haline getireceğiz. İzleyenlere güzel anlar yaşatacağız. Basketbola doymalarını sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler