Neden 15 numara giyiyor?

Tecrübeli futbolcu, 2007-12 sezonlarında Chelsea’de beraber ter döktüğü Fildişi Sahilli yıldızın, kendisi için yerinin çok başka olduğunu ve 15 numarayı tercih etme nedeninin Drogba olduğunu söyledi. Bunu ilk kez açıkladığını belirten yıldız futbolcu, 15

Neden 15 numara giyiyor?

Tecrübeli futbolcu, 2007-12 sezonlarında Chelsea’de beraber ter döktüğü Fildişi Sahilli yıldızın, kendisi için yerinin çok başka olduğunu ve 15 numarayı tercih etme nedeninin Drogba olduğunu söyledi. Bunu ilk kez açıkladığını belirten yıldız futbolcu, 15 numaralı formayı giymesinde Mourinho’nun payının da olduğunu belirtti.

‘ASLINDA 7’Yİ SEVERİM AMA...’
Normalde en çok sevdiği forma numarasının 7 olduğunu belirten Malouda şöyle konuştu: “Ben 7 numarayı seven ve bu numarayla oynamak isteyen bir oyuncuydum. Fransa Milli Takımı’nda 7 numarayı Frank Ribery istedi. Chelsea’de ise Jose Mourinho, Drogba’yı ağabey gibi sevdiğimi ve çok iyi diyalogumuzun olduğunu bildiği için bana ‘Drogba bu takıma ilk geldiğinde 15 numarayı giyiyordu. Ona şans getirdi, belki sana da şans getirir’ demişti. O şekilde ben de 15 numaralı formayı giymeye başladım.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor