Ne yapsın Janko?

Deneyimli çalıştırıcı, takımla Avusturyalı golcü arasında birlikteliğin ve uyumun bir türlü sağlanamadığını söylemişti. 1.96’lık golcünün en önemli silahı, hava toplarındaki üstünlüğü. Hem Salzburg’da, hem de Porto’da oynarken attığı gollerin çoğunu kafay

Ne yapsın Janko?

Deneyimli çalıştırıcı, takımla Avusturyalı golcü arasında birlikteliğin ve uyumun bir türlü sağlanamadığını söylemişti. 1.96’lık golcünün en önemli silahı, hava toplarındaki üstünlüğü. Hem Salzburg’da, hem de Porto’da oynarken attığı gollerin çoğunu kafayla filelere göndermişti. Zaten Trabzonspor formasıyla kaydettiği tek golü de kafayla attı. Ancak Bordo-Mavili takımda yeteri kadar orta alamıyor. Kanatlarda görev yapan oyuncular, isabetsiz ortala yaptıkları için topu bir türlü Janko’yla buluşturamıyorlar. Avusturyalı forvetin ilk 11’de sahaya çıktığı 6 maçta Trabzonsporlu oyuncular ceza sahasına toplam 94 orta yaptı. Ancak bunların sadece 21’i adresi buldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler