Ne transferi, Menajerim yalan diyor

Villarreal'de forma giyen İtalyan Giuseppe Rossi, menajerinin, yaz döneminde transfer olabileceğine dair yaptığı açıklamayı yalanladı.Birkaç gün önce oyuncusunun yaz döneminde başka bir takıma transfer olabileceğini belirten Federico Pastorello'ya bu açık

Ne transferi, Menajerim yalan diyor

Villarreal'de forma giyen İtalyan Giuseppe Rossi, menajerinin, yaz döneminde transfer olabileceğine dair yaptığı açıklamayı yalanladı.

Birkaç gün önce oyuncusunun yaz döneminde başka bir takıma transfer olabileceğini belirten Federico Pastorello'ya bu açıklaması nedeniyle kızgın olduğunu belirten Rossi şöyle konuştu:

"Bu açıklama gerçekleri yansıtmıyor. Durumu açıklığa kavuşturduk ve kendisine Villareal'in benim ikinci ailem gibi olduğunu, bu düzeni bozmak istemediğimi söyledim. Ayrılmak düşündüğüm bir şey değil. İnsanlar gazetelerde okudukları her şeye inanıyorlar ama bunların bazıları doğru değil ve beni sinirlendiriyor."

İspanyol kulübüne 2007 yılında Manchester United'dan transfer olan Rossi, 136 La Liga maçında 54 gole imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler