Ne tekmeymiş arkadaş!

Chelsea’nin geçen sezon Swansea ile oynadığı maçta Eden Hazard, dışarı çıkan topu almaya çalışmış, top toplayıcı çocuk ise topun üstüne yatmıştı. Ardından sinirlerine hakim olamayan Hazard, Charlie Morgan adındaki top toplayıcıyı tekmelemişti. Tüm bu yaşa

Ne tekmeymiş arkadaş!

Chelsea’nin geçen sezon Swansea ile oynadığı maçta Eden Hazard, dışarı çıkan topu almaya çalışmış, top toplayıcı çocuk ise topun üstüne yatmıştı. Ardından sinirlerine hakim olamayan Hazard, Charlie Morgan adındaki top toplayıcıyı tekmelemişti. Tüm bu yaşananların sonra Charlie Morgan, sosyal medyada fenomen olmuş; Twitter’da 80 bin takipçi edinmişti. Yaşadıklarını iyi kullanıp popülerliğini artıran Morgan, şimdi de Hazard’ın tekmelediği montu açık arttırmaya çıkardı. Morgan elde edeceği parayı ise kanser hastalarına yardımda kullanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor