Ne oldu sana 1461?

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'in kapısından dönen 1461 Trabzon maziyi arıyor.Son maçında deplasmanda Balıkesirspor'a 4-0 mağlup olan 6. haftayı 6 puan ile 15. sırada tamamlayan 1461 Trabzon PTT 1. Lig'deki en kötü dönemini yaşıyor. Geçtiğimiz sezon

Ne oldu sana 1461?

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'in kapısından dönen 1461 Trabzon maziyi arıyor.
Son maçında deplasmanda Balıkesirspor'a 4-0 mağlup olan 6. haftayı 6 puan ile 15. sırada tamamlayan 1461 Trabzon PTT 1. Lig'deki en kötü dönemini yaşıyor. Geçtiğimiz sezon verdiği mücadele ile Spor Toto Süper Lig'in kapısında dönen Karadeniz ekibi bu sezon mazisini arıyor. Dönemin teknik direktörü Mustafa Akçay'ı iskelet kadrosunu Trabzonspor'a gönderen 1461 Trabzon yeni oluşturduğu kadro ile eski günlerini arıyor.


Bordo-mavili ekip geçtiğimiz sezon oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, attığı 7 gole karşılık, kalesinde 3 gol görmüştü. 11 puan ile 4. sırada yer almıştı. Bu sezon ise oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan 1461 Trabzon, attığı 5 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. 6 puan ile 15. sırada yer aldı.

İLK 4 GOL YEDİ
1461 Trabzon PTT 1. Lig'de mücadele etmeye başladığı günden beri ilk kez bir maçta 4 gol birden yedi. Karadeniz ekibi Balıkesirspor karşısında ligde alışık olmadığı bir durum ile karşı karşıya kalması bordo-mavili camianın keyiflerini kaçırırken, teknik direktör Kadir Özcan'ı yeni bir ekip kurmanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek en kısa zamanda takımı iyi seviyeye getirmek için çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler