N'Doye'ye L.Moskova engeli

Trabzonspor’da N'Doye transferi çıkmaza girdi. Bordo-mavili ekibin Kopenhag’dan transfer etmeye çalıştığı Senegalli golcü oyuncu N'Doye transferi Lokomotiv Moskova’nın son dakikada devreye girmesiyle zora girdi. Bordo-mavili yetkililer bu futbolcunun bons

N'Doye'ye L.Moskova engeli

Trabzonspor’da N'Doye transferi çıkmaza girdi. Bordo-mavili ekibin Kopenhag’dan transfer etmeye çalıştığı Senegalli golcü oyuncu N'Doye transferi Lokomotiv Moskova’nın son dakikada devreye girmesiyle zora girdi. Bordo-mavili yetkililer bu futbolcunun bonservis bedeli için Danimarka kulübüyle 6,1 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

İmza aşamasına gelen transferde Lokomotiv Moskova son dakikada Kopenhag’a bu futbolcu için 7,5 milyon euro bonservis bedeli teklif edince Kopenhag kulübü yan çizdi.

Danimarka kulübü anlaşma sağlanmasına rağmen Lokomotiv Moskova'dan gelen 7,5 milyon Euro'luk teklif nedeniylme son dakikada N'Doye transferi için gereken belgeleri imzalamaktan vazgeçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor