Mustafa'nın takıma güveni tam!

Trabzonspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı takımın huzurunun yerinde olduğunu söyledi.Mustafa, lig sonuna kadar bu şekilde devam edeceklerine inandığını belirterek, "Bu

Mustafa'nın takıma güveni tam!

Trabzonspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı takımın huzurunun yerinde olduğunu söyledi.

Mustafa, lig sonuna kadar bu şekilde devam edeceklerine inandığını belirterek, "Bu takımda kimse kendisi için bir şey istemiyor. Herkes bu takımın bir bütün olduğunun farkında ve ona göre hareket ediyor. Saha içindeki dostluğumuzu saha dışında da sürdürüyoruz. Ligde hafta sonu Torku Konyaspor ile oynayacağımız maçı da kazanarak taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler