Mustafa Yumlu "İyi savunma yapıyoruz"

Trabzonspor Mehmet Ali Yilmaz Tesislerinde Mustafa Yumlu ile Zeki, basın açıklaması düzenledi.Mustafa, sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, "Ancak sonra toparlandık. Biz öncelikle kadro istikrarı sağlayamadık. Asıl sıkıntıyı burda yaşadık. Ancak sonr

Mustafa Yumlu "İyi savunma yapıyoruz"

Trabzonspor Mehmet Ali Yilmaz Tesislerinde Mustafa Yumlu ile Zeki, basın açıklaması düzenledi.

Mustafa, sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, "Ancak sonra toparlandık. Biz öncelikle kadro istikrarı sağlayamadık. Asıl sıkıntıyı burda yaşadık. Ancak sonra topanlardık. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi ile birlikte dahada iyi olacağız. Yabancı sayımızın fazla olması Türk oyuncuların sakatlanması hep dezavantaj oldu.

Beşiktaş maçı bizim için zor olacak. Onlarda bazı sıkıntılar yaşadı. Bizim gibi onlarda da sorun vardı. Ancak biz hızla toparlandık. Daha iyi olacağız. Beşiktaş'ı mağlup ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz iyi takımız. Beşiktaş ta iyi futbolcular var onlarda güçlü ama biz kazanacağız" dedi.

Mustafa, "Savunmamız iyi Giray abi sakatlandı ancak oda aramaza dönüyor. Onun aramıza katılması rekabeti arttıracak. Savunmamız onunla birlikte daha güçlü olacak.

Bizde daha önce savunmamız iyiydi. Ancak yanlış anlaşılmasın biz takım halinde savunmayı iyi yapıyoruz. Bu sadece savunmadaki oyuncaların başarısı değil" diye konuştu.

ZEKİ: ŞANS VERİLİRSE BAŞARIRIZ

Trabzonspor'un genç futbolcusu Zeki Yavru ise Serkan Balcı'nın mevkisinde oynadığını belirterek "Serkan abi çok tecrübeli. Ben onun tecrübelerinden yararlanıyorum. O benim yaşımdayken G.Birliğinden Fener'e gitti. Bana tecrübelerini aktarıyor.

Trabzonspor taraftarının önünde oynuyor. 1 yıl önce o taraftarın arasından takımı destekliyordum, şimdi sahadayım. Çok farklı bir duygu. Bu anlatılmaz yaşanır.

Beşiktaş maçı önemli bir viraj. Lige iyi başlamadık ama topanlanıyoruz. Takım bütünlüğü için önemli bir virajdayız. BJM'yı geçerek ligde iddialı olduğumuzu göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler