Mustafa Hocayla başarılı olacağız

Isparta Davraz’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da başarılı orta saha oyuncusu Adrian, yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin, “Kimin oynayacağına hoca karar verecek. 6 oyuncu değil 4 yabancı da oynayabilir. Bu nedenle iyi bir rekabet var a

Mustafa Hocayla başarılı olacağız
Isparta Davraz’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da başarılı orta saha oyuncusu Adrian, yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin, “Kimin oynayacağına hoca karar verecek. 6 oyuncu değil 4 yabancı da oynayabilir. Bu nedenle iyi bir rekabet var aramızda” dedi.
 
Bordo-mavili ekibin Davraz Sirene Otel kampında bu sabah yapılan antrenman öncesi, bordo-mavili oyuncu Adrian basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 
 
Trabzonspor’daki performansı hakkında konuşan Adrian, “Kariyerimde Trabzonspora’a gelerek en iyi sıçramayı yaptım. Geçen sezon bazı maçlarda iyi oynadım ama takım olarak iyi bir sezon geçirmediğimiz için çok da parlak bir sezon geçirmiş olarak kendimi değerlendirmiyorum. Ama şu anda yeni bir hoca yeni bir yönetim geldi. Umarım bu sezon çok iyi bir sezon geçiririz” dedi. 
 
Spor Toto Süper Lig’de 6 yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin olarak da görüşlerini açıklayan Adiran, “6 yabancı oyuncu hakkında hoca karar verecek. Siz 6 yabancı kesin oynayacak diye cümle kuruyorsunuz ama 4 yabancı da oynayabilir. Kimin oynayacağı belli değil. Bu yüzden takım içinde iyi bir rekabet başladı aramızda. Aslında ben yabancı oyuncu konusunda yorum yapmak istemiyorum biz takımız. Yabancısı Türkü herkes bu rekabetin içinde” diye konuştu.
 
"BENCE MUSTAFA HOCAYLA BAŞARILI OLACAĞIZ"
 
Yeni teknik direktör Mustafa Akçay hakkında ise Adrian, “Daha yeni tanıştık hocayla. İlk antrenmana koşularla başladık. Toplu antrenmanla başladık. Bence Mustafa hocayla başarılı olacağız” diye konuştu. 
 
Adrian, Trabzonspor’un mevcut kadroyu korumasına ilişkin ise, “Şimdi aramızdan sadece Halil Altıntop ayrıldı. Geçen sezon o da 7 gol attı. Ama Batuhan geldi yeni oyuncularda gelebilir. Geçen sezonu 9. bitirdik bu sezon daha iyisini yapabiliriz. İyi bir sonuç değil. Yapmamız gereken UEFA’da gruplara kalmak ve geçen sezonu unutturup sezonu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor