Mustafa Denizli Rize'den ayrılacak mı?

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, ayrıldığı yönündeki söylentilerin doğru olmadığını, görevinin başında olduğunu, yönetimle yapacakları toplantıda her şeyin belli olacağını söyledi.Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri ile yarın

Mustafa Denizli Rize'den ayrılacak mı?

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, ayrıldığı yönündeki söylentilerin doğru olmadığını, görevinin başında olduğunu, yönetimle yapacakları toplantıda her şeyin belli olacağını söyledi.

Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri ile yarın bir araya geleceğini ifade eden Mustafa Denizli, şunları söyledi:

"Takımdan ayrıldığım yönündeki iddialar gerçek değil. Dün yönetimle kısa bir görüşme yaptık. Geniş kapsamlı görüşmemiz yarın olacak. Her şey o toplantının sonrasında belli olacak. Takımla ilgili her konuyu masaya yatırıp görüşeceğiz. Toplantının sonucuna göre hareket edeceğiz. Fikir ayrılığı diye bir şey yok. Ufak tefek sorunlar mutlaka olur. Bunları görüşeceğiz."

Çaykur Rizespor'da görev yaptığı kısa sürede iyi işler yapmaya çalıştığını vurgulayan Mustafa Denizli, son olarak şunları söyledi:

"Rize'de taraftarımızla güzel bir birliktelik yaşadık. Onları çok seviyorum. Bu nedenle de Rizespor ve onlar için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yönetimle yapacağımız toplantının ardından durumumuzu netleştireceğiz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor