Mustafa Denizli resmen Rize'de

 PTT. 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.      Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Türk futboluna katkı sağlayan önemli bir teknik adamı göreve getirdiklerini belirterek,

Mustafa Denizli resmen Rize'de

 

PTT. 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 
     
Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Türk futboluna katkı sağlayan önemli bir teknik adamı göreve getirdiklerini belirterek, ''Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde her konuda anlaşmaya vardık. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından kendisiyle 1.5 yıllık resmi sözleşme imzaladık'' dedi. 
     
Mustafa Denizli'nin kulübe ve PTT 1. Lig'e çok büyük değer katacağını vurgulayan Ferah, şöyle devam etti: 
     
''Mustafa Denizli'nin hedefleri ile Çaykur Rizespor'un hedefleri örtüşüyor. Çaykur Rizespor'u önemli yerlere getirmek, Türkiye'nin marka değeri yüksek takımlarından biri yapmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Mustafa Denizli ile çalışmak onur verici olacak. Mustafa Denizli'nin bizi hedeflerimize taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.'' 
     
Denizli ile İstanbul'da yapılan imza törenine, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz'in de katıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler