Mustafa Akçay: 'Sabırsızlanıyoruz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz haftayı Mardinspor’un ligden çekilmesiyle üç puan alarak şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon Pazar günü 15.30'da Avni Aker’de konuk edeceği lider Bandırmaspor maçının hazırlıkla

Mustafa Akçay: 'Sabırsızlanıyoruz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz haftayı Mardinspor’un ligden çekilmesiyle üç puan alarak şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon Pazar günü 15.30'da Avni Aker’de konuk edeceği lider Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Ligde son 21 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililerde bu zorlu karşılaşmada kart cezalısı olan Abdullah ve Özcan forma giyemeyecek. 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Mustafa Akçay, “Takım olarak bir yılın ürününü görmek için bu maçı sabırsızlıkla bekledikleri söyledi.

 

Teknik Sorumlu Mustafa Akçay, “Sezon başında kendimize bir hedef belirledik. Bu hedefe ulaşma anlamında önemli mesafe aldık. Bu başarıda herkesin emeği var. Hafta sonu evimizde oynayacak olduğumuz Bandırma maçını kazanmayı çok istiyoruz. Biz müsabakayı 11 kişi değil, taraftarımızla beraber birlikte oynamayı düşünüyoruz. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz" diye konuştu.

 

Öte yandan, maçın bilet fiyatları 1 TL ile 5 TL arasında değişiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor