Müsabakalar Gümüşhane'de Başlıyor

Gümüşhane Üniversitesi'nin organizasyonunda Üniversiteler Arası 2. Lig Bay ve Bayan Basketbol Müsabakaları tarihinde ilk kez Gümüşhane'de gerçekleştirilecek.Toplam 9 üniversitenin katılacağı ve Aydın Doğan Spor Salonunda yarın başlayacak olan müsabakalara

Müsabakalar Gümüşhane'de Başlıyor

Gümüşhane Üniversitesi'nin organizasyonunda Üniversiteler Arası 2. Lig Bay ve Bayan Basketbol Müsabakaları tarihinde ilk kez Gümüşhane'de gerçekleştirilecek.

Toplam 9 üniversitenin katılacağı ve Aydın Doğan Spor Salonunda yarın başlayacak olan müsabakalara erkeklerde; Gümüşhane Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile kızlarda; Gümüşhane Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin katılması bekleniyor.
 
Oyuncu ve teknik ekiple birlikte toplamda 200 kişiden oluşan organizasyon için bütün hazırlıklar tamamlandı.
 
18 Aralıkta başlayacak olan müsabakalar 22 Aralıkta bitecek.
 
Maçlar saat 9.30'da başlayıp gün boyu devam edecek.
 
Gümüşhane'nin ve Gümüşhane Üniversitesi'nin böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için mutluluk duyduklarını ifade eden Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve aynı zamanda basketbol temsilcisi Zeki Kaya, "Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bu alanda bizlerden desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Günaydın'a ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Umarım tadında bir turnuva olur. Tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.
 
Gümüşhane Üniversitesi Basketbol Takım Hocası ve aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretim Görevlisi İbrahim Can, "İki aylık bir antreman sürecine girdik. Haftanın altı günü çift antreman yaptık. Erkek takımında iddialıyız. Kız takımı yeni kurulduğu için eksiklikler var. Biz hazırız, Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip, kupa kazandıracağız." diye konuştu.
 
Ev sahipliği avantajının en iyi şekilde kullanacaklarının altını çizen Can, " Bu yıl ki takım daha disiplinli daha sistemli. Üçüncü sene oldu daha iddialıyız. Ev sahibi avantajını en iyi şekilde kullanacağız. Ağır antremanlar yaptık. Takımda sakatlıklar oldu. Ama bunları atlattık maçlara hazır durumdayız." dedi. -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler