Müsabakalar bir gün sürdü

2011-2012 Öğretim yılı okul sporları Genç kız ve erkek tenis il birinciliği müsabakaları Trabzon Beşirli tenis kompleksinde yapıldı. Bir gün süren müsabakalara erkeklerde ve kızlarda 8 okuldan 20 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonunda kızlarda 1.Of H

Müsabakalar bir gün sürdü

2011-2012 Öğretim yılı okul sporları Genç kız ve erkek tenis il birinciliği müsabakaları Trabzon Beşirli tenis kompleksinde yapıldı. Bir gün süren müsabakalara erkeklerde ve kızlarda 8 okuldan 20 sporcu katıldı.

 

Yapılan müsabakalar sonunda kızlarda 1.Of HMB Ulusoy ATL TL EML 2.Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi oldu. Erkeklerde ise 1.Of HMB Ulusoy ATL TL EML2.Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi 3.Akçaabat Anadolu Lisesi elde etti.

 

Şampiyonada dereceye giren okullar önümüzdeki günlerde yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Şampiyonada kızlarda Of Anadolu Öğretmen Lisesi erkeklerde ise Akçaabat Anadolu Öğretmen Lisesi dereceye giremediler.

tenis-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor