| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 17 Ekim 2014 14:06

Muhalefetten Yargıtay kararına tepki

Yerel mahkemenin kongre yapılması kararı, Yargıtay'ın 2'nci defa dönmesine Trabzonspor'un muhalif kanadı tepki gösterdi.Yargıtay’ın dosyayı yine eksik evrak yüzünden iade etmesi üzerine muhalefet, yönetime, "Dosyaya bilerek evrak koymuyor ve zaman kazanma

Yerel mahkemenin kongre yapılması kararı, Yargıtay'ın 2'nci defa dönmesine Trabzonspor'un muhalif kanadı tepki gösterdi.

Yargıtay’ın dosyayı yine eksik evrak yüzünden iade etmesi üzerine muhalefet, yönetime, "Dosyaya bilerek evrak koymuyor ve zaman kazanmaya çalışıyorlar" eleştirisinde bulundu. 

Kulübün eski yöneticilerinden Avukat Ali Sürmen, bu durumu, "tam bir tiyatro" olarak nitelerken, "Siyasetçilerin kendilerine hukuk lazım olduğu zaman gösterdikleri duyarlılığı, şehrimizin hassasiyetleri konusunda da göstermelerini bekleriz. Bunlar, hukukla oynamanın sonuçlarıdır" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!