Mourinho'dan ağır salvo

Jose Mourinho zaman zaman diğer teknik adamlarla girdiği polemiklerle gündem yaratıyor. Portekizli teknik adam bu kez Roma'nın yeni teknik direktörü Zeman'a verdiği cevapla yine yapacağını yaptı. Çek teknik adam Zeman, 'Vasat bir teknik adam' olarak yorum

Mourinho'dan ağır salvo

Jose Mourinho zaman zaman diğer teknik adamlarla girdiği polemiklerle gündem yaratıyor. Portekizli teknik adam bu kez Roma'nın yeni teknik direktörü Zeman'a verdiği cevapla yine yapacağını yaptı.

 

Çek teknik adam Zeman, 'Vasat bir teknik adam' olarak yorumladığı Mourinho'yu rakibi oynatmamaya yönelik oyun tarzı yüzünden eleştirdi. Ancak "Özel Biri'nin" bu sözlere cevabı sert oldu.

 

Zeman da dahil herkesin fikirlerine saygı duyduğunu belirten Mourinho, "Fakat Zeman da kim? Nerede oynuyor? Roma'nın teknik patronu olduğunu bilmiyordum. Fakat şu an tatildeyim ve boş zamanım var. Google’a girip onun hakkında bilgi edineceğim" diye konuştu.

 

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Zeman, Pescara'yı bu sezon Serie A'ya taşımış ve gelecek sezon için de Roma ile el sıkışmıştı.

 

Öte yandan Mourinho İtalya'nın Euro 2012'deki şansını değerlendirirken, iyi iş çıkardığı düşündüğü Prandelli'ye de uyarılarda bulundu.İtalya-İngiltere eşleşmesine değinen Inter'in eski teknik direktörü, "İngilizler buraya kadar işi iyi götürdü ve çok da akıllılar. İtalyanlar bunlara dikkat etmeli" diye sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor