Mosturoğlu böyle demişti!

Türk futbolundaki şike soruşturması kapmasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutukalanarak cezaevine gönderilen Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun sporda şiddet yasasına ilişkin olarak yaptığı açıklama bir TV kanalından böyle yayınlanmıştı.Sosyal

Mosturoğlu böyle demişti!

Türk futbolundaki şike soruşturması kapmasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutukalanarak cezaevine gönderilen Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun sporda şiddet yasasına ilişkin olarak yaptığı açıklama bir TV kanalından böyle yayınlanmıştı.

Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan bu fotoğraf Şekip Mosturoğlu'nun yasaya ilişkin yaptığı açıklamayı ve şuanki durumunu gözler önüne seriyor.

470.20111207114215.jpg

Bilindiği üzere Mosturoğlu son olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yasayı veto etmesinin ardından cezaevinde intihara kalkışmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor