Moralsiz Kafkas'a galibiyet sözü

Sıkıntılı bir süreçte takımın başına gelen ve alınan kötü sonuçları bir türlü önleyemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Orduspor maçıyla kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Takımın patronu olarak içinde bulundukları durama en çok üzülenlerin b

Moralsiz Kafkas'a galibiyet sözü

Sıkıntılı bir süreçte takımın başına gelen ve alınan kötü sonuçları bir türlü önleyemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Orduspor maçıyla kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Takımın patronu olarak içinde bulundukları durama en çok üzülenlerin başında gelen ve oldukça moralsiz olan Kafkas'a, futbolcuları Orduspor maçında galibiyet sözü verdi.


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifa etmesinin ardından Sanica Boru Elazığspor maçı sonrası göreve getirilen ve takımının başında çıktığı ilk lig maçında galibiyet almasına rağmen kötü gidişin önüne bir türlü geçemeyen Tolunay Kafkas, zamanının büyük bir bölümünü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde geçiriyor. Göreve gelir gelmez yoğun bir çalışma temposunun içine giren, futbolcularla tek tek ve toplu olarak görüşen genç teknik adam yapmış olduğu çalışmaların şimdiye kadar ki bölümünde bir sonuç alamamanın moral bozukluğunu yaşıyor.


Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a en büyük destek ise yine bordo-mavili camiadan geliyor. Başta bordo-mavili yönetim olmak üzere Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüolğu ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri de genç teknik adama ve takıma destek vermek için bir araya gelerek moral vermeye çalışıyor. Çok zorlu bir süreçte takımın başına gelen Kafkas'ın MP Antalyaspor galibiyeti sonrası alınan Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle hayal kırıklığı yaşadığı ve bu maç sonrası yönetiminde kongre kararı almasıyla moralinin iyice bozulduğu öğrenildi. Futbolcularına bunu yansıtmamaya çalışan genç teknik adamın takımı toparlama adına motive edici konuşmalar yaptığı ifade edildi.

KAFKAS: "HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"
Kupada bir hedefe devam etmeleri için ligde Orduspor maçıyla başlayan bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini oyuncularına aktaran genç teknik adamın, "Herkesin geriye değil ileriye bakmasını istiyorum. Bir yerlere takılıp kalmak bizim işimizi kolaylaştırmaz. O yüzden her şeyden bir ders çıkartarak önümüze bakalım. Her şeyi toparlamak ve düzeltmek bizim elimizde"diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

GALİBİYET SÖZÜ
Oynadıkları futbol ve aldıkları kötü saha sonuçlarıyla camiayı üzen bordo-mavili futbolcular ise teknik direktör Tolunay Kafkas ile yaptıkları görüşmelerde Orduspor maçında galibiyet sözü verdi. Özellikle takım kaptanı Tolga Zengin öncülüğünde bir araya gelen oyuncuların durum değerlendirmesi yaptıkları ve Hüseyin Avni Aker'de küme de kalma mücadelesi veren Orduspor maçıyla başlayıp sezonu en iyi şekilde bitirmek istedikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor