Minsk maçı programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Minsk ile oynayacağı maçın öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.  Buna göre Teknik Direktör Mustafa Akçay ile iki oyuncu katılacağı basın toplantısı Ç

Minsk maçı programı belli oldu
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Minsk ile oynayacağı maçın öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. 
 
Buna göre Teknik Direktör Mustafa Akçay ile iki oyuncu katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak. Bordo-mavililer, son antrenmanını ise saat 21.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.
 
Dinamo Minsk’in Teknik Direktörü Robert Maaskant ise saat 18.45’de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Belarus temsilcisinin 19.00’da yapacağı antrenmanında 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor