Minik futbolcular kütüphanelerde

      Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce yürütülen “Amatör Sporcular Kitap Okuyor” kampanyası ile minik sporcuların okumaya teşvik edilmesi sağlanıyor. Minik okuyucular kampanya ile kütüphane üyelik kartlarına sahip oldular.       Bu kapsamda Anadol

Minik futbolcular kütüphanelerde

 

 

    Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce yürütülen “Amatör Sporcular Kitap Okuyor” kampanyası ile minik sporcuların okumaya teşvik edilmesi sağlanıyor. Minik okuyucular kampanya ile kütüphane üyelik kartlarına sahip oldular.

       Bu kapsamda Anadolu Halı Sahası’nda Trabzon Telekom Yaz Okulu  öğrencileri ve velileri ile bir araya gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail KANSIZ, İl Halk Kütüphane Müdürü  Ahmet Emin AKGÜN gelecek nesillere okuma alışkanlığını kazandırarak daha fazla kitap okumaları tavsiyesinde bulunurken,  başarılı sporcular yetiştirebilmek için eğitimin önemini vurguladı.

   Spora ve kültüre göstermiş oldukları ilgiden dolayı  Küçük sporculara, velilerine,Trabzon Telekomkspor yönetici  ve hocalarına  tatlı  ikramında bulunularak teşekkür edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor