Millilere mehterli karşılama

 Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile tarihi başarı kazanan ve takım halinde Avrupa beşincisi olan milli atletlerinin ikinci kafilesi de yurda döndü.Kafile Mehter Takımı’nın

Millilere mehterli karşılama

 

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile tarihi başarı kazanan ve takım halinde Avrupa beşincisi olan milli atletlerinin ikinci kafilesi de yurda döndü.

Kafile Mehter Takımı’nın marşları eşliğinde karşılandı.

Gece saatlerinde Atatürk Havalimanı’na iniş yapan milli atletleri Atatürk Havalimanı’ndan Mehter Takımı marşlarla karşıladı. Atletizm Federasyonu yetkileri ve sporcuların aileleri tarafından karşılanan sporculara çiçek verildi.

 

Şampiyonada 3000 metre engellide altın madalya kazanan Gülcan Mıngır, yaptığı açıklamada, başarılı sonuçlarla ülkeye döndükleri için mutlu olduğunu ifade ederek, “Yarışma çok güzel geçti. Zaten ben oraya Avrupa lideri olarak gitmiştim. Bundan dolayı rakiplerim benden çok korkuyordu. Şampiyon hedefiyle gitmiştim ve şampiyon olarak döndüm” dedi.

 

Bir diğer milli atlet Nevin Yanıt ise hem kazandığı madalya hem de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahliye olması nedeniyle çifte mutluluk yaşadığını belirtti. Yanıt, Aziz Yıldırım’ı ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler