Milliler Macaristan maçı primi istemiyor

Milli Takım’da prim konusu hep tartışılmıştır. Ancak dün ilginç bir gelişme yaşandı. Milli takım sorumlusu Selim Koray, Arda Turan’ın yanına gelerek prim konusunu danışmak istedi. Ancak Arda’dan takımımızda ‘özlenen ruh’un geri geldiğinin sinyalini veren

Milliler Macaristan maçı primi istemiyor

Milli Takım’da prim konusu hep tartışılmıştır. Ancak dün ilginç bir gelişme yaşandı. Milli takım sorumlusu Selim Koray, Arda Turan’ın yanına gelerek prim konusunu danışmak istedi. Ancak Arda’dan takımımızda ‘özlenen ruh’un geri geldiğinin sinyalini veren bir cevap geldi. Milli oyuncu, "Biz prim falan istemiyoruz, Türk halkını sevindirelim yeter. Tek isteğimiz milletimizin göğsünü kabartmak. Biz sadece Brezilya’ya git istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 
Arda açıklamasına şöyle devam etti: “Ancak ille de prim verilecekse üzerimizde bunca emeği olan bizim çalışmamıza yardımcı olan federasyon yetkililerine verilsin.”
 
DEMİRÖREN SEVİNÇLE KARŞILADI
 
Arda’nın bu sözlerini Selim Koray hemen TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e iletti. Demirören bu haberi büyük sevinçle karşıladı. Oyuncuların bu davranışı karşısında büyük mutluluk duyan Demirören, bu haberi yönetim kuruluna danışarak primin TFF çalışanlarına dağıtılmasına karar verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor