Milliler Esti Gürledi

 Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki ikinci maçında Estonya'yı 3-0 mağlup etti.Günlerdir ilk 11'de oynamaması nedeniyle Abdullah Avcı'nın eleştirilmesine sebep olan Selçuk İnan, yedek başladığı maçta 67. dakikada oyuna girdi

Milliler Esti Gürledi

 

Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki ikinci maçında Estonya'yı 3-0 mağlup etti.

Günlerdir ilk 11'de oynamaması nedeniyle Abdullah Avcı'nın eleştirilmesine sebep olan Selçuk İnan, yedek başladığı maçta 67. dakikada oyuna girdi ve 8 dakika sonra da golünü attı.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 19. dakikasında Estonyalı savuna oyuncusu Jaager, Burak'ı gole giderken düşürdüğü için kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra iyi başladığı oyunda sütünlüğü tamamen ele geçiren Ay yıldızlılar, 43. dakikada Emre, 60. dakikada Umut Bulut ve 75. dakikada Selçuk İnan'ın golleriyle 3 puanı 3 golle almayı bildi.

SELÇUK GİRDİ VE GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın en ilginç anlarından birisi ilk 11'de oynatılmaması nedeniyle gündemin en önemli maddesi olan Selçuk İnan'ın 67. dakikada oyuna girip 75. dakikada da golü atması oldu.

Milliler aldıkları bu galibiyetle D grubunda 2. maçında ilk galibiyetini almış oldu. Türkiye, bir sonraki maçı 10 Ekim'de Romanya ile kendi sahasında oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor