Milliler Cezayir'e set vermedi

A Milli Bayan Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix'sinin üçüncü ve son ayağında O Grubu'ndaki ikinci maçında Cezayir'i 3-0 yendi. İlk maçında dün Dominik Cumhuriyeti'ni de 3-2 yenen "Filenin Sultanları", grubunda liderliğini sürdürdü. Bayan Milliler, üç

Milliler Cezayir'e set vermedi
A Milli Bayan Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix'sinin üçüncü ve son ayağında O Grubu'ndaki ikinci maçında Cezayir'i 3-0 yendi.
 
İlk maçında dün Dominik Cumhuriyeti'ni de 3-2 yenen "Filenin Sultanları", grubunda liderliğini sürdürdü. Bayan Milliler, üçüncü ve son maçında yarın TSİ 10.00'da İtalya ile karşılaşacak. O Grubu'nda günün ikinci maçı, İtalya ile Dominik Cumhuriyeti arasında oynanacak.
 
PUAN DURUMU
O Grubu'nda oynanan ilk maçın ardından puan durumu şöyle oluştu:
 
Takımlar O G M AS VS Puan
1. Türkiye 2 2 0 6 2 5
2. İtalya 1 1 0 3 0 3
3. Dominik Cum. 1 0 1 2 3 1
4. Cezayir 2 0 2 0 6 0
 
Salon: Kaohsiung City
Hakemler: Taghreed Khattab (Mısır) - John ODundo (Kenya)
Cezayir: Silya Magnana, Mouni Abderrahim, Safia Boukhima, Aicha Mezemate, Tassadit Aissou, Kahina Arbouche (Salima Hammouche)
Türkiye: Güldeniz, Ergül, Polen, Seda, Asuman, Aslı (Birgül)
Setler: 12-25, 12-25, 12-25
Süre: 61 dakika (19, 21, 21)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler