Milliler Avrupa 4.'sü oldu!

2013 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Erkekler Avrupa Ligi Dörtlü Finalleri'nde Türkiye, üçüncülük maçında Çek Cumhuriyeti'ne 3-1 mağlup oldu.Marmaris'te Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda düzenlenen finallerde ilk gün maçlarında rakiplerine yenilen T

Milliler Avrupa 4.'sü oldu!

2013 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Erkekler Avrupa Ligi Dörtlü Finalleri'nde Türkiye, üçüncülük maçında Çek Cumhuriyeti'ne 3-1 mağlup oldu.

Marmaris'te Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda düzenlenen finallerde ilk gün maçlarında rakiplerine yenilen Türkiye ile Çek Cumhuriyeti  üçüncülük maçında karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı kazanan Çek Cumhuriyeti üçüncü oldu.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol A Milli Takımı Baş Antrenörü Veljko Basic, maçı kazanmayı gerçekten çok istediklerini ancak çok zorlandıklarını söyledi. Basic, "Maçın kritik anlarında oyunu lehimize çevirmeyi başaramadık. İkinci ve son sette elimize oyunu çevirme şansı geçti ama değerlendiremedik. Artık Avrupa Şampiyonası'na odaklanmalıyız" dedi.

Çek Cumhuriyeti takımının Baş Antrenörü Stewart Bernard ise "Kazandığımız için çok mutluyuz, turnuvayı galibiyet ile tamamlamak bizim için önemliydi. Oyuncularım bugün, dünden çok daha iyi bir performans sergiledi. Bugünkü maçta hücumda ve serviste etkili olduk. Finalde yer almak isterdik ancak olmadı. Bu turnuvayı galibiyetle tamamladığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Salon: Marmaris Amiral Orhan Aydın
Hakemler: Borislav Pobornikov  (Bulgaristan), Dorin Minel Zaharescu (Romanya),
Çek Cumhuriyeti: Boula, Holubec, Kopacek, Krısko, Bartos, Sıroky, (Hysky, Finger)
Türkiye: Hasan Yeşilbudak, Burutay Subaşı, Emre Batur, Vefa Yılmaz, Halil İbrahim Yücel, Mustafa Koç, (Hakkı Çapkınoğlu, Can Ayvazoğlu, Ulaş Kıyak)
Setler: 21-16, 21-19, 17-21, 21-16
Süre: 75 dakika (17, 20, 20, 18)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor