Milli takımın başına Sağlam mı geliyor?

Bursa'da 30 Mart yapılacak olan Kariyer Zirvesi'ne konuşmacı olarak katılacak olan Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, milli takım teknik direktörlüğü ile ilgili iddialara açıklık getirdi.Ertuğrul Sağlam şu açıklamayı yaptı:"SEZON SONU GÖR

Milli takımın başına Sağlam mı geliyor?

Bursa'da 30 Mart yapılacak olan Kariyer Zirvesi'ne konuşmacı olarak katılacak olan Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, milli takım teknik direktörlüğü ile ilgili iddialara açıklık getirdi.

Ertuğrul Sağlam şu açıklamayı yaptı:

"SEZON SONU GÖRÜŞELİM"
"Şu ana kadar her hangi bir takımla transfer görüşmesi yapmadım. Sezon sonuna kadar da yapmayı düşünmüyorum. Şu ana kadar bana teklifler geldi. Ancak gelen teklifleri sezon sonuna kadar erteledim. Kamu oyunun medyada yer alan haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum."

"İSTİKRAR ÖNEMLİ"
"Ben başarının devamlılık ve istikrarla geleceğine inanan bir antrenör olarak Abdullah Avcı ve ekibine hoşgörü ile yaklaşmak ve ona destek olunmasından yanayım. Avcı ve ekibine herkes destek olmalı ve sabır göstermeli. Sabır gösterdiğimizde Abdullah Avcı ve ekibinin Milli Takımımızla başarılı olacağına inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor