Milli Takım'ı karıştıran iddia!

 A Milli Takımımız, Slovenya’da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na katılabilmek için yoğun çaba harcıyor. 12 Dev Adam, gruptaki ilk maçında Beyaz Rusya’yı yendi, ikinci maçında ise İtalya’ya mağlup oldu. Milli Takım kampında yaşandığı iddia

Milli Takım'ı karıştıran iddia!

 

A Milli Takımımız, Slovenya’da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na katılabilmek için yoğun çaba harcıyor. 12 Dev Adam, gruptaki ilk maçında Beyaz Rusya’yı yendi, ikinci maçında ise İtalya’ya mağlup oldu.

 

Milli Takım kampında yaşandığı iddia edilen bazı olaylar ise gündeme bomba gibi düştü. Eurosport’ta çıkan habere göre; Fenerbahçe’nin yeni transferi İlkan Karaman ile Emir Preldzic’in, Galatasaraylı oyuncular Furkan Aldemir ve Göksenin Köksal’a “Galatasaray’da geleceğiniz yok, Fenerbahçe’ye gelin” dediği iddia edildi. Bir başka iddia ise; milli takımda takım çatışması olduğu…

 

“AYIP!”

 

A Milli Takım İdari Menajeri Barbaros Akkaş, bu iddialar üzerine hurriyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu. Bu yazılanlara “Ayıp” diyerek tepki gösteren Akkaş şunları söyledi:

 

“SADECE GÜLÜYORUM”

 

Bu haberlere sadece gülüyorum. Fenerbahçeliler nasıl ayartabilir. Bir kere takımda Fenerbahçe Staff’ından kimse yok. Kim ayartıyormuş oyuncuları? Barbaros Akkaş mı? Harun Erdenay mı? Kim?

 

“TAMAMEN POLEMİK”

 

2 tane maç oynadık, 6 tane de çok önemli maçımız var. Bizim tek düşüncemiz eleme gruplarını başarı ile tamamlayıp organizasyona katılmak. Sadece işimize bakmalıyız. Bu tarz şeylerin zamanı değil. Bunlar sadece milli takımımıza zarar verir. Bunlar tamamen polemik, başka da bir şey değil.

 

MURAT ÖZYER’İN ATTIĞI TWEET SORU İŞARETİ YARATTI

 

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer’in dün akşam attığı tweet ise akıllarda soru işareti oluşturdu. Özyer, attığı tweette “Milli takımı alet etmeyin!” yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor