Milli takımda şok istifa!

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda gruptan çıkamayan A Milli Takım'da, başantrenör Bogdan Tanjevic, görevi bırakacağı yönünde açıklamalarda bulundu.Tanjevic, Rusya maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sonucun ortada olduğunu belirterek, "Ar

Milli takımda şok istifa!

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda gruptan çıkamayan A Milli Takım'da, başantrenör Bogdan Tanjevic, görevi bırakacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Tanjevic, Rusya maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sonucun ortada olduğunu belirterek, "Artık çekilmem ve başka birinin bu işi alması gerekiyor" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, şu an çok yorgun olduklarını vurgulayarak, "Perşembe günü Turgay Demirel ile düzenlenecek basın toplantısında açıklamaları yapacağız. Ancak durum ortada ve ben çekiliyorum" ifadesini kullandı.

Tanjevic, Rusya karşısında da savunmada yeterince enerji gösteremediklerini ve rakibe rahat sayı izni verdiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler