Milli Takımda istifa!

Yeni bir yapılanmaya giden A Milli Takım'da Raşit Çetiner de görevinden istifa etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Futbol Gelişim Direktörü Ersun Yanal'la yollarını ayıran ve milli takımlarda yeniden yapılanmaya giden Türkiye Futbol Feder

Milli Takımda istifa!

Yeni bir yapılanmaya giden A Milli Takım'da Raşit Çetiner de görevinden istifa etti.

 A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Futbol Gelişim Direktörü Ersun Yanal'la yollarını ayıran ve milli takımlarda yeniden yapılanmaya giden Türkiye Futbol Federasyonundan bugün bir istifa haberi daha geldi.

Yanal'ın ekibinde yer alan Kemal Özdeş, Abdullah Ercan, Tahir Karapınar ve Hasan Okan Gültang gibi alt milli takımlarda görev yapan teknik adamların istifasının ardından bugün de Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner de görevinden istifa etti. Çetiner'in istifası TFF yönetimi tarafından kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler