Milli Takımda Güneş iddiası....

A Milli Takım'da Eylül ayında büyük bir revizyona gidilecek. Değişim için geriye sayım devam ederken, göreve büyük umutlarla getirilen fakat hayal kırıklığı yaratan Abdullah Avcı'nın yerine yine yerli isim düşünülüyor. Futbol Federasyonu bu görev için bir

Milli Takımda Güneş iddiası....
A Milli Takım'da Eylül ayında büyük bir revizyona gidilecek.
 
Değişim için geriye sayım devam ederken, göreve büyük umutlarla getirilen fakat hayal kırıklığı yaratan Abdullah Avcı'nın yerine yine yerli isim düşünülüyor. Futbol Federasyonu bu görev için bir süredir çalışma yapıyor. Fakat daha isim konusunda bir uzlaşma yok.
 
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım'daki değişim için Andorra ve Romanya maçlarını bekliyor. Şu an grupta 7 puanla 4. sırada bulunan Türkiye'nin Brezilya'ya gitme umutları zayıf. Abdullah Avcı'ya sonuna kadar destek veren ve her fırsatta bu konuda pozitif açıklamalar yapan Demirören ve ekibinin olası bir değişimde masaya 3 ismi getirmesi bekleniyor. Bu isimler Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler